We use cookies to support optimal navigation through our website. If you want to learn more, please refer to the information on our privacy policy.

Privacy policy

popupcookie

Hälsning från ledningen

"Med mer än 10 års historia på den nordiska elmarknaden har vi mycket att vara stolta över. Vi har kontinuerligt anpassat oss till förändringar på marknaden, skapat positiva ekonomiska resultat och uppnått nya mål år efter år.

Detta har medfört nya produkter, nya affärsområden och ett team som ständigt växer. Vårt mål har hela tiden varit att ”upprätthålla förtroendet hos våra kunder genom att erbjuda den bästa servicen och de bästa produkterna”. Vår tillväxt är beroende av att vi varje år förnyar och förbättrar våra produkter och tjänster. Konkurrensen är stenhård och ställer höga krav på professionalism och en inbäddad passion för att bli bättre.

Vi lyssnar uppriktigt på våra kunder, analyserar marknader och trender så att vi tillsammans kan hitta lösningar som gör våra kunder starkare och bättre. Det är vår arbetsfilosofi.

Vi på Axpo i Norden vill tacka alla våra kunder för er lojalitet och samarbete och lovar att jobba hårt för att bevara och utveckla det vidare."

Hälsningar,
Håkon Røhne
Verkställande Direktör Axpo Nordic AS

Håkon Røhne Verkställande Direktör Axpo Nordic AS
Håkon Røhne, Verkställande Direktör Axpo Nordic AS
Dela
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Google+ Icon
  • Print Icon

Recommend

Kontakt


Axpo Sverige AB
Tel +46 40 10 77 70
Stortorget 29
SE - 211 34 Malmö
Kontakt