Informatii utile

Informatii utile

Date contact Operatori de distributie - Intreruperi planificate

Date contact Operatori de distributie

Pentru a semnala problemele legate de întreruperea energiei electrice și de funcționarea rețelelor electrice, puteti suna la serviciul Semnalare Întreruperi și Deranjamente Rețele din cadrul operatorului de distributie pe aria caruia este localizat punctul tau de consum.

Intreruperi planificate

Poti consulta mai jos adresele de internet la care operatorii de distributie publica intreruperile planificate, in functie de zona in care se afla locul tau de consum.

Informatii utile

Licenta de furnizare - Modalitati de plata

Licenta de furnizare

Licenta de furnizare Axpo Energy Romania pentru activitatea de furnizare a energiei electrice.

Modalitati de plata

Poti alege una din urmatoarele modalitati de plata pentru a achita factura ta de energie electrica: 1. Ordin de plata in contul RO78 BACX 0000 0000 7000 1000 deschis la Banca Unicredit, Sucursala Grigore Mora / 2. Plata in numerar la orice agentie Unicredit din tara in contul indicat mai sus / 3. Ordin de compensare vizat de Serviciul de compensare al Ministerului Economiei.

Informatii utile

Punct unic de contact - Racordarea la retea

Punct unic de contact

Ne poti contacta prin oricare din urmatoarele modalitati: 1. Punct unic de contact Axpo Energy Romania S.A. din Strada Popa Savu nr. 79-81, Sector 1, Bucuresti (Cladirea Monolit, Etajul 2), de luni pana vineri intre orele 8.30 -17.30 / 2. Telefon fix: 021.409.29.13 / 3. Fax: 021.230.33.35 / 4. E-mail : office.ro@axpo.com

Racordarea la retea

In documentul de mai jos poti consulta etapele racordarii la reteaua de distributie a energiei electrice, in conformitate cu Ordinul ANRE nr. 102/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind racordarea utilizatorilor la retelele electrice de interes public.

Informatii utile

Tarife reglementate - Transmitere index autocitit

Tarifele reglementate pentru transportul, serviciile de sistem si distribuţia energiei electrice

Tarifele reglementate pentru transportul, serviciile de sistem si distribuţia energiei electrice valabile incepand cu data de 01.01.2018, pentru fiecare zona de distributie sunt conform documentului de mai jos.

Transmitere index autocitit

Indexul contorului determinat prin autocitire poate fi transmis către Axpo Energy Romania: 1. prin telefon, la numarul 021.409.29.13 (numar taxabil) sau 0800 672 100 (numar gratuit) de luni pana vineri, intre orele 8:30 – 17:30 / 2. prin email, la adresa operations.ro@axpo.com. Serviciul de autocitire reprezintă opțiunea clientului de a transmite lunar indexul contorului către furnizor, în vederea facturării consumului. Transmiterea indexului se poate face in primele zile ale fiecarei luni calendaristice. În situaţia în care autocitirea nu este transmisă în acest interval, facturarea se va realiza în baza cantităţilor citite sau estimate de catre operatorul de distributie, mentionate in mod corespunzator in factura lunara de energie electrica.